Valentijnsdagweekend – 3 romantische reisideeën!

weekend-valentine-ideas-travel-romantische vieren
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 1/11


Pass a Valentijnsweekend onvergetelijk is de droom van alle geliefden! Wil je deze buitengewone vakantie op een ongelooflijke manier vieren? Dus er is niets beters dan een romantisch uitje in een prachtige stad vol romantische magie! Londen, Venetië, Parijs of Wenen - het is aan jou! Geef je partner het beste romantische geschenk, de tijd van een prachtig weekend, dat voor altijd in je herinneringen zal blijven hangen. Kies een geweldige bestemming voor een idyllische reis die u kunt combineren met hectische winkels in Harrods of Galeries Lafayette bijvoorbeeld. Als u een grote fan bent van cultureel toerisme, kunt u het Museum van Romantisch Leven in Parijs bezoeken. Vergeet niet je romantische weekend te perfectioneren met een diner bij kaarslicht in een chique restaurant!

Valentijnsweekend 2016 in Parijs - de stad van liefhebbers!

Valentijnsweekendtrip-romantisch-parijs-tour-effeil
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 2/11

Wat dacht je van een ultraromantisch Valentijnsweekend, om je geliefde te verrassen en zo een uniek moment voor twee te leven? Droom je van een mooie vakantie rijk aan herinneringen en emoties? Dus, Deavita.fr biedt u de keuze voor de stad van liefhebbers - Parijs! Deskundig advies: bezoek het restaurant op de eerste verdieping van de Eiffeltoren, die u een adembenemend uitzicht op de Franse hoofdstad biedt.

Tips en trucs om een ​​weekend Valentijnsdag uit het gewone leven door te brengen!

Valentijnsweekendtrip-Parijs-croissant-peitit-ontbijt
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 3/11

Om alles uit je Valentijnsweekend te halen, moet je absoluut genieten van het Franse ontbijt! Maak het uzelf gemakkelijk in een Parijse café, rond een warme chocolademelk en een mooi assortiment botercroissants, chocoladebroodjes, croissants, brioche met chocoladeschilfers en etc.

Valentijnsdagweekend in Parijs - de Muur van ik hou van je

weekendje-weg-valentine-paris-bridge lover wall-I-love
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 4/11


Nog een tip om een ​​geweldig weekend Valentijnsdag door te brengen: ga naar de muur van I love you! Voor iedereen die dit monument niet kent dat is gewijd aan liefde, zal Deavita.fr zijn verhaal kort presenteren. Dit werk, opgericht in de romantische tuin van het Jehan Rictusplein, het Place des Abbesses in Parijs Montmartre, is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van over de hele wereld. Het is gemaakt door Frédéric Baron en Claire Kito. Voor een wandeling of een romantische wandeling, een ongewone stap van uw Valentijnsweekend, de ontdekking van een belangrijke toeristische plaats, om hem te vertellen dat ik van u houd in meerdere talen, om te wandelen in een van de meest romantische plekken in Parijs , we nodigen je uit om de muur van I love you te ontdekken!

Een geweldig Valentijnsweekend in Venetië!

weekend-valentine-come-opera schouwspel theater
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 5/11

Gesponsorde links

Laten we van richting veranderen: Vier de dag van de minnaar in Wenen! Breng een Valentijnsweekend door onder het teken van prachtige muziek! We raden u aan het House of Music in het hart van de Weense hoofdstad te bezoeken. Test je onvoorwaardelijke liefde door twee kaartjes te kopen voor een Haydn, Mozart of Beethoven recital.

Valentijnsdagweekend 2016 - Ferris Wheel in Wenen

-Weekend-valentine come-prater-genieten-park aantrekking
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 6/11


Om een ​​adembenemend valentijnsdagweekend door te brengen, moet u niet aan elk detail denken: boek een mooie suite in een luxueus hotel, niet ver van de bezienswaardigheden van de stad. Een attractie die u niet mag missen: het reuzenrad van Wenen! Het ligt bij de ingang van pretpark Prater en staat bekend als een van de symbolen van de Oostenrijkse hoofdstad.

Het Belvedere paleis

weekend-valentine-romantische kasteel-belvedère tuin
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 7/11


Besteed niet genoeg tijd aan je lieveling? We hebben voor u de beste uitjes voor een charmant Valentijnsweekend geselecteerd! Bezoek het Belvedere Paleis, de thuisbasis van de mooiste verzameling Oostenrijkse kunst, van de middeleeuwen tot heden, tot in de barok. Bezoekers kunnen niet alleen de werken van Gustav Klimt, Egon Schiele en Oskar Kokoschka bewonderen, maar ook de meesterwerken van het Franse impressionisme en de biedermeierperiode in Wenen.

Valentijnsweekend in Venetië - de stad aan het water!

valentijns weekend trip-venice-canal-saint-marco-walk-gondola
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 8/11

Omdat je veeleisend bent en je gelijk hebt, biedt Deavita je je Valentijnsdag in een van de mooiste steden ter wereld: Venetië! Eeuwige stad van romantiek, Venetië rockde veel geliefden door de jaren heen. Tegenwoordig blijft ze liefdevolle harten verleiden, waardoor ze een favoriete bestemming voor Valentijnsdag is.

Geef je partner een Venetiaans masker en breng een onvergetelijk Valentijnsweekend door!

Valentijn weekend trip-Venetië-carnaval-wandeling
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 9/11

Een romantisch Valentijnsweekend is niet compleet zonder de onvermijdelijke gondelrit. Trakteer uzelf op een wandeling op de Venetiaanse grachten, speciaal voor u, bij voorkeur in de vroege avond. Het is inderdaad in de schemering dat de wandeling het meest romantisch is, in het licht van de sterrenhemel.

Valentijnsweekend in Venetië - Rialtobrug

weekend-valentine-voage-Venice-bridge lover
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 10/11

Ontbijt in een romantische geest

weekend-valentine-uitje-rustig romantische ideeën-tips
Valentijnsdagweekend 2016 - 3 romantische uitjesideeën voor een buitengewone vakantie! | Valentijnsdag | 11/11

Gesponsorde links
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map